Vinderen af Lyoness Open 2015!

Chris Wood, vinder af Lyoness Open 2015!

Med 2 slag foran konkurrenten Rafa Cabrera-Bello, vandt den 27 årige englænder Chris wood. Dette er anden gang Woods sejre ved en European Tour turnering, og som han selv siger; så er det ved at være længe siden den sidste sejr i Qatar i 2013. Det var altså en meget glad vinder der kunne løfte trofæet, og tage i mod vinderchecken på 250.000 euro.

Efter en skade i håndledet, som resulterede i en pause på 5 måneder, kunne Wood alligevel indtage skamlens øverste trin på Diamond Country Club til Lyoness Open powered by Greenfinity 2015.

På andenpladsen kom Rafa Cabrera-Bello, og tredjepladsen blev delt mellem Robert Dinwiddie, Matthew Fitzpatrick og Kristoffer Broberg.

Lyoness Open er powered by Greenfinity, der er én af Lyoness’ to fonde, der bl.a. arbejder målrettet på at skabe miljøbevidsthed og bæredygtighed ved golf-turneringer.

Du kan læse mere om Chris Wood og turneringen her!

 

Lyoness Danmark

skrevet af

Lyoness Danmark varetager alle Lyoness' aktiviteter i Danmark. Vi sidder klar hver dag til at hjælpe dig med at spare penge på dit køb. Her på siden kan du læse meget mere om hvad Lyoness er, se nyheder og læse gode historier fra vores medlemmer.

Der er lukket for kommentare

Svar

Vil du være med i diskussionen?
Lig gerne en kommentar!