Velkommen til Tømreren i Lysbro!

Synes du også pengene løber stærkt ved bygge- og renoveringsprojekter? Så er der gode nyheder til dig! Vi kan nemlig byde velkommen til Tømreren i Lysbro!

Med opstart i 1972, har de gennem årene opbygget en række kompetencer, som Lyoness Medlemmer i Silkeborg området nu kan nyde godt af.

Spidskompetencerne ligger inden for tagrenovering, nybyggeri samt vinduesudskiftning, og med medlemskab hos Byg Garanti er du sikker på at Tømreren i Lysbro levere et fuldendt resultat.

Udover byggeri/renovering på din adresse, er der også mulighed for at få foretaget mindre reparationer på værkstedet – f.eks. af trapper, rammer eller døre.

Alt i alt en tømmervirksomhed der kan hjælpe dig med dine byggeprojekter, hvad enten det er privaten eller din virksomhed der trænger til en kærlig hånd!

Du får 3% i Cashback, og 2,5 Shopping Points pr. 750 kroner køb, så der er altså gode fordele at hente på dit næste bygge/renoveringsprojekt!

Du kan læse mere om Tømreren i Lysbro her!

 

Lyoness Danmark

skrevet af

Lyoness Danmark varetager alle Lyoness' aktiviteter i Danmark. Vi sidder klar hver dag til at hjælpe dig med at spare penge på dit køb. Her på siden kan du læse meget mere om hvad Lyoness er, se nyheder og læse gode historier fra vores medlemmer.

Der er lukket for kommentare

Svar

Vil du være med i diskussionen?
Lig gerne en kommentar!