Slutspurt på Online-udsalg.

Udsalgssæsonen er ved at være overstået, men der er stadig gode rabatter at hente hos flere Lyoness online Loyalitetspartnere. Har du ikke været på udsalgsjagt endnu? Så læs med her, og nå slutspurten.

Gør et kup på sommerens must haves

Nelly.com kan du spare op til 80 % på alt det du behøver til sommeren. Så hvorfor ikke bruge en kedelig regnvejrsdag som denne, på at fylde onlinekurven med en masse gode tilbud. En bikini er et must have hver sommer. Selvom du har en bikini liggende hjemme i skabet, og du måske ikke føler den er helt slidt op, så kan du stadig købe en ny med god samvittighed – den billigste bikini koster nemlig kun 26 kroner! Du kan se hele udvalget her.

Nlyman er også fyldt med ekstra gode rabatter til manden. Shorts, T-shirts, flip flops, solbriller og hvad der ellers er brug for til sommeren kan i øjeblikket findes billigt. Du kan se hele udsalgsudvalget på Nlyman her.

 

Besparelser til den designbevidste køber

boozt.com er der 50% på sæsonens styles – både til kvinder og til mænd. Med en stort udvalg af mærkevarer, kan du helt sikkert finde nogle rigtig gode rabatter på tøj du måske normalt synes er uden for budget.

Axel tilbyder et eksklusivt udvalg af designertøj og sko til mænd, og netop nu kører de udsalg med besparelser på op til 50 %. Så er du designbevidst, men samtidig ikke har noget imod at spare lidt på pengene, så klik ind på Axel’s outlet og gør et slutspurts kup.

 

Til den aktive

Selvom Nike og Adidas ikke officielt holder udsalg længere, er der stadig gode rabatter at hente , hvis man ved hvor man skal kigge. Træningstøj er måske ikke det der bliver prioriteret højest når tøjbudget skal forbruges. Men er du en af dem der ikke sætter din træning på bero når ferien starter, så kan du med fordel tjekke Nike’s Udsalg og Adidas’s udsalg ud, og forkæle dig selv med et nyt sæt træningstøj til sommeren – ovenikøbet med gode besparelser!

Når du alligevel er i gang med at opgradere tilbehøret til din aktive livsstil, så prøv at klikke forbi bodystore.dk. De har løbende tilbud og rabatter på kosttilskud, træningstilbehør og tøj. Du kan se deres aktuelle tilbud her.

 

På Bodystore.dk får du 3% i Cashback og 2,5 Shopping Points. Hos Adidas får du 2% i Cashback og 2 Shopping Points, og hos de resterende af de ovenstående partnere får du 2% i cashback og 2,5 Shopping Point – Så sæt dig hjem og nyd regnvejret foran skærmen med dit Cashback card!

 

 

 

 

Lyoness Danmark

skrevet af

Lyoness Danmark varetager alle Lyoness' aktiviteter i Danmark. Vi sidder klar hver dag til at hjælpe dig med at spare penge på dit køb. Her på siden kan du læse meget mere om hvad Lyoness er, se nyheder og læse gode historier fra vores medlemmer.

Der er lukket for kommentare

Svar

Vil du være med i diskussionen?
Lig gerne en kommentar!