Nu er der fordele at hente ved sikring af din bygning!

Nu er der gode nyheder til Lyoness Medlemmer nær Nykøbing Falster. Vi kan nemlig byde velkommen til Mp Alarm og Låseteknik.

Sikring af hjemmet er en nødvendighed for de fleste. Skulle uheldet være ude, forhøjer et alarmsystem chancen for at du ser dine ting igen.

Mp har mange års erfaring, og er specialister på flere af låsebranchens områder. Med medlemskab hos sikkerhedsbranchen, ISO 9001 certificering, registrering hos Forsikring og Pension, og certificering som Ruko sikringsspecialist, udarbejder de kvalificerede løsninger med godkendte alarmsystemer til dig, hvad enten det er din virksomhed eller dit private hjem der skal sikres. Det er vigtigt for Mp at du føler dig i trygge og kompetente hænder. Deres løsninger er derfor sammensat ud fra dine behov og uden unødvendigt (og dyrt) ekstraudstyr. På den måde slipper du for at stå i en ubehagelig salgssituation, hvor en sælger forsøger at sælge dig dele du ikke har behov for.

Så er du Lyoness Medlem, og bor nær Nykøbing Falster, er der nu endnu mere fordel at hente i form af 3% i Cashback og 2,5 Shopping Points pr. 750 kr. når du skal have sikret din bygning.

Du kan læse mere om Mp Alarm og Låseteknik her!

 

Lyoness Danmark

skrevet af

Lyoness Danmark varetager alle Lyoness' aktiviteter i Danmark. Vi sidder klar hver dag til at hjælpe dig med at spare penge på dit køb. Her på siden kan du læse meget mere om hvad Lyoness er, se nyheder og læse gode historier fra vores medlemmer.

Der er lukket for kommentare

Svar

Vil du være med i diskussionen?
Lig gerne en kommentar!