Inden du rejser…

Hvilke overvejelser skal der gøres? Hvad er budgettet? Hvor skal turen gå hen? Hvor finder jeg den rigtige ferie for mig?

 

Den danske sommer

Sommeren er kommet til Danmark, men måske vil du ikke bare nøjes med at nyde solen her hjemme. Du vil gerne rejse? Og budgettet er ikke så stort? Så er en rejse rundt i Danmark et rigtigt godt bud. Du kan eksempelvis booke et værelse på Hotel Scandic i København, og nyde den danske hovedstad.

– Er du mere til en autentisk tur rundt i det Danske sommerland? Så kan du med fordel besøge en af landets hyggelige kroer – eksempelvis Røde Kro i Sønderjylland, eller Den Gamle Kro i Midtjylland – lige ved siden af Gram Slot og den flotte slotspark.

Du kan finde alle Lyoness rejse-partnere her.

Under sydens sol

Selvom den Danske sommer viser sig fra sin gode side i øjeblikket, kan det hurtigt vende. Måske vil du hellere rejse til sydens sol og opleve den gennemtrængende varme? På Booking.com kan du selv browse efter de bedste og billigste hoteller verden over. På den måde sammensætter du selv din rejse. Det kan du også gøre på Lowcostholiday.dk. Måske har du specielle præferencer inden for flyselskaber, eller hoteller og med deres hjælp sammensættes en rejse ud fra netop dine ønsker.

 

 

Rejsetjek

Er det varmen der tiltaler dig? Så har Lyoness.TV ZOOM lavet et rejsetjek, som du med fordel kan se, inden du bestiller din rejse syd på.

Internettet er efterhånden blevet det førende sted inden for rejsebestillinger. Med mange forskellige rejsemål, rejesammensætninger og rejseudbydere, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i, hvilken af disse der kan opfylde netop dine ferieønsker. Til gengæld kan du bestille din rejse, lige når du ønsker det. Du bestemmer, hvor og hvordan. På den måde gør internettet bestillingsprocessen nem og bekvem.

Måske føles det store overblik i virkeligheden ikke så overskueligt? Her kan rejsebureauer være behjælpelige. Få en snak med en rejseagent, som måske kan komme med personlige anbefalinger, og ud fra dine specifikke ønsker finder I i fællesskab frem til den rejse, der passer netop til dig.

Lyoness.TV ZOOM går et skridt tilbage, og kigger på både fordele og ulemper ved at booke rejser på henholdsvis internettet og via rejseselskaber. Så hvis du endnu ikke har bestilt din sommerferie, så er der altså et par nyttige tips at hente i videoen ovenfor, som kan gøre din beslutningsproces nemmere og hurtigere.

 

 

 

Lyoness Danmark

skrevet af

Lyoness Danmark varetager alle Lyoness' aktiviteter i Danmark. Vi sidder klar hver dag til at hjælpe dig med at spare penge på dit køb. Her på siden kan du læse meget mere om hvad Lyoness er, se nyheder og læse gode historier fra vores medlemmer.

Der er lukket for kommentare

Svar

Vil du være med i diskussionen?
Lig gerne en kommentar!