Hvordan får jeg mest ud af mit medlemskab hos Lyoness?

Fordelene er mange, men Lyoness universet er stort, så lad os hjælpe dig med at finde vej! Cashback, Shopping Points, Gavekort, Venskabsbonus osv. Begreber er der nok af, men lad det ikke overskygge dine rabatmuligheder.

Lyoness er opbygget som ethvert andet Loyalitetsprogram (F.eks clubmatas). For at få fordele placeres dine køb hos en Loyalitetspartner. Skal kaffemaskinen eksempelvis udskiftes, undersøger man om den kan købes via en Loyalitetspartner (f.eks Ellos). For at få optimal fordel gentages denne udvælgelsesproces hver gang du shopper!Lyoness rabatkort

Men hvor er det præcis du kan få disse Lyoness fordele? Afhænger det af indmeldelsesmetode? Igen er mulighederne mange – derfor har vi opstillet to hyppige Lyoness scenarier, som kan give dig et overblik over dine muligheder:

1. Du er blevet Medlem online?: Du bruger kun Lyoness når du shopper hos en online loyalitetspartner.

2. Du er blevet Medlem i en butik?: Du bruger kun Lyoness når du handler hos en Offline Loyalitetspartner. Måske endda kun i den butik hvor du blev Medlem.

Strategisk shopping

Søg Loyalitetspartnere på Lyoness.com. Her finder du partnere inden for de forskellige brancher. Det er en rigtigt god ide at gøre sig bekendt med de forskellige Loyalitetskategorier – der er nemlig mange, og du kan få penge tilbage på det meste!

Brug din smartphoneapp3

Har du en Smartphone kan du med fordel benytte dig af Lyoness app. Den hedder Lyoness mobile og findes til både IOS og Android. App’en er udstyret med en “kort-funktion”, som giver dig lokationen på de nærmeste Loyalitetspartnere der hvor du befinder dig – også i udlandet! Det er et super godt værktøj, der kan bruges til at generere hyppigere Cashback. Er du blevet Medlem online, har du heller ikke fået et Cashback plastkort. Dit Cashback Card ligger i stedet på app’en (eller til print på din profil). Det fremviser du når du shopper i en butik.

En ny verden online

Passer du bedre ind i scenarie 2, så er der noget at se frem til! Online finder du nemlig partnere på kryds og tværs af et utal af brancher! Når du shopper online, skal du blot gå ind på Lyoness.com, finde den online partner du ønsker at shoppe hos (f.eks Hotels.com, Zalando.dk, Adidas eller nelly.com), og klikke ind på deres online shop fra Lyoness hjemmeside. Er du logget ind, vil du blive ledt direkte videre til shoppen. Er du ikke logget ind, vil du blive bedt om at gøre det inden du bliver ledt videre til den ønskede online shop. Efter købet vil du modtage en E-mail eller SMS med en bekræftelse på at dit køb er registreret hos Lyoness.

Støder du på problemer i jagten på en hyppigere Cashback, så er Lyonesstelefonen åben! Du kan finde kontaktoplysningerne her.

 

Et par tips til en højere Cashback:

  • Undersøg om dit køb kan foretages hos en Lyoness Loyalitetspartner

  • Placer dine køb online såvel som offline

  • Brug app’en når du er ude at handle

 

HUSK! Du modtager også Shopping Points hver gang du shopper med Lyoness!

Logo_blue

 

 

Lyoness Danmark

skrevet af

Lyoness Danmark varetager alle Lyoness' aktiviteter i Danmark. Vi sidder klar hver dag til at hjælpe dig med at spare penge på dit køb. Her på siden kan du læse meget mere om hvad Lyoness er, se nyheder og læse gode historier fra vores medlemmer.

Der er lukket for kommentare

Svar

Vil du være med i diskussionen?
Lig gerne en kommentar!