En aften ude med Cashback

Det er efterårsferie i Danmark, og selvom du måske ikke har fri fra arbejde, er der stadig mulighed for at tage familien med ud og hygge en aften. Vi har fundet 3 spisesteder til en efterårsaften ude, men du kan selv finde flere her!

Prags grill & steakhousedk_64300521_PRAGS

Hos Prags på Amager får du gode bøffer og Cashback! På menuen er blandt andet amerikansk ribeye, og kroghængt modnet højreb. Så er du ude efter et godt stykke kød, er Prags måske stedet der skal servere en middag for dig og din familie i efterårsferien.

Du får 3% Cashback og 4 Shopping Points per 750 kr. køb. Læs mere om Prags her!

 

Evald Brasserie & Caféevald_logo

Hos Evald i Silkeborg kan du opleve den afslappede cafestemning hele dagen – om det er til en kop kaffe, eller aftensmad. Med fokus på gode råvarer fra lokale leverandører, skifter menuen i takt med årstiden, så du er sikker på at få en dejlig bid af efteråret hos Café Evald.

Du får 3% Cashback og 4 Shopping Points per 750 kr. køb. Læs mere om Café Evald her!

 

Cafe Marina cafemarina 4

Hos Marina i Hvide Sande får du både serveret flot natur og dejlig mad. Caféen har nemlig byens bedste udsigt over havnen, så du kan opleve det brusende efterårshav helt tæt på. Marina byder på flere forskellige retter, herunder fisk som Cafe Marina’s ejer har et stort kendskab til.

Du får 4% Cashback og 4 Shopping Points per 750 kr. køb. Du kan læse mere om Café Marina her!

Husk dit Cashback Card

Skal du ud og nyde en aften i efterårsferien hos en af vores Lyoness Loyalitetspartnere, så husk dit Cashback Card! Har du ikke et plastkort, kan du finde dit Cashback Card på Lyoness app, eller til print på din profil.

Vi ønsker dig velbekomme, og god efterårsferie!

 

Lyoness Danmark

skrevet af

Lyoness Danmark varetager alle Lyoness' aktiviteter i Danmark. Vi sidder klar hver dag til at hjælpe dig med at spare penge på dit køb. Her på siden kan du læse meget mere om hvad Lyoness er, se nyheder og læse gode historier fra vores medlemmer.

Der er lukket for kommentare

Svar

Vil du være med i diskussionen?
Lig gerne en kommentar!