Danske efterårs get-aways

Oplev Danmark i efteråret

Sommeren er overstået, de solrige ferieminder er næsten arkiveret og efterårshverdagen er for alvor kommet snigende. Kan du også nikke genkendende til det? Det er måske ved at være tid til at overveje hvad der skal ske i efterårsferien, så der er lidt at glæde sig til mens vi vinker farvel til sommervejret? Her har du lidt inspiration til din efterårs get-away.

Schackenborg Slotskro

Tæt på den dansk/tyske grænser finder du den lille danske perle Møgeltønder. Et bybillede med brosten, slottet og de royale aner gør atmosfæren helt speciel, og klart et besøg værd. Tager du en forlænget weekend på Schackenborg Slotskro, har du rig mulighed for at opleve det unikke Møgeltønder, slappe af og nyde familien

3 gode møgeltønderoplevelser:

  • Schackenborg Slot
  • Vadehavet
  • Møgeltønder kirke.

Og så bor I desuden et stenkast fra den dansk/tyske grænse, så en tur over grænsen til børnenes slikparadis er også en mulighed!

Du kan læse mere om Schackenborg Slotskro her, og seværdigheder i Møgeltønder her!

Fanø Krogaard

Den lille ø Fanø, ud for Esbjerg, er med sine 56 km2 en idyllisk perle oplagt til en forlænget weekend væk fra hverdagens strabadser.  Fanø tilbyder også seværdigheder, gastronomiske oplevelser, og helt særlig natur – især de lange strande hvor hele familien sammen kan lede efter rav.

Du kan læse mere om Fanø Krogaard her, og om Fanø’s seværdigheder her!

3 gode Fanøoplevelser:

  • Fanø kunstmuseum
  • Glaspusteriet Fanø
  • Rav-tur på stranden

Hotel & Restaurant Madam Sprunck

Er kulturelle forlystelser noget for dig? Så kan vi anbefale Madam Sprunck i Helsingør – Helsingør er nemlig verdenskendt for sine kulturelle attraktioner. Madam Sprunck ligger i gåafstand til Hamlets slot Kronborg, samt de fleste andre seværdigheder. Ønsker du at kombinere din get-away med suset fra byen, så ligger København blot 35 min væk, så du kan kombinere din tur næsten som du vil.

Du kan læse mere om Madam Sprunck her, og seværdigheder i Helsingør her!

3 gode Helsingøroplevelser:

  • Kronbrog slot, og Holger Danske
  • M/S Museet for søfart
  • Øresundsakvariet

 

Dine Lyoness fordele

Vi har i dette oplæg valgt et lille udpluk af Lyoness Loyalitetspartnere indenfor kategorien “rejser”, men du kan finde mange her! Du får op til 3% i Cashback og 4 Shopping Points per 750 kr. køb, så bestil din get-away med Lyoness, få fordele og nyd en dejlig efterårstur i Danmark.

 

 

Lyoness Danmark

skrevet af

Lyoness Danmark varetager alle Lyoness' aktiviteter i Danmark. Vi sidder klar hver dag til at hjælpe dig med at spare penge på dit køb. Her på siden kan du læse meget mere om hvad Lyoness er, se nyheder og læse gode historier fra vores medlemmer.

Der er lukket for kommentare

Svar

Vil du være med i diskussionen?
Lig gerne en kommentar!