Struer Akupunktur – Ny partner

Vi byder velkommen til ny partner – Struer Akupunktur.

Struer Akupunktur har en vision om, at hjælpe folk, der ikke kan komme af med smerter og gener på almindelig vis. Går du med et tilbagevendende problem? Har du smerter og prøvet alt andet? Så læs med her:

Struer Akupunktur er en af mange dygtige klinikker, der tilbyder den alternative behandlingsmetode i Danmark. Er du Lyoness Medlem og bor i nærheden af Struer, så er der gode fordele at hente hos Struer Akupunktur!

Struer Akupunktur behandler mange generelle smerter i ryg, ben, nakke, hoved etc. og Struer Akupunktur lægger i fællesskab med dig en plan for, hvordan du kan blive smertefri og få en bedre hverdag.

Klinikken har stor erfaring med problemer i forbindelse med arbejdsstillinger, løft og forkerte bevægelsesmønstre. Klinikken har åbent hverdage til klokken 21, så du kan passe behandlingen ind efter arbejde.

Som ny Lyoness partner, så kan du nu som medlem modtage 3 % i Cashback og 2,5 Shopping Points pr. 750 kr. køb.

Bliv smertefri – og få fordel på én og samme tid!

 

Læs mere her!

Lyoness Danmark

skrevet af

Lyoness Danmark varetager alle Lyoness' aktiviteter i Danmark. Vi sidder klar hver dag til at hjælpe dig med at spare penge på dit køb. Her på siden kan du læse meget mere om hvad Lyoness er, se nyheder og læse gode historier fra vores medlemmer.

Der er lukket for kommentare

Svar

Vil du være med i diskussionen?
Lig gerne en kommentar!